dilluns, 20 d’abril del 2020

ELABORACIÓ DE PA

Hola sóc la Duna i en aquest escrit us explicaré com fer pa a casa.

He fet aquesta proposta perquè jo, a caixes de medi, estava fent la caixa del pa i com que no ho puc fer a l'escola he decidit fer-ho a casa.

A continuació us ensenyaré el ingredients:                       



















I els materials aquests:

















Si voleu veure un vídeo amb el procés cliqueu el següent enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1cTxAh-y1Izb2N3aI4MfJYtJx6_LhXA7C/view?usp=sharing


Recepta:

Proporcions de tots els ingredients:

La veritat, si us sóc sincera, no he fet servir massa proporcions, però per si algú ho vol saber són aquestes:

Farina: Un quart de kg (250g) i si quan acabes de fer tota la mescla, aquesta esàa enganxosa li vas posant de mica en mica més.

Llevat: Mig sobre.

Aigua: Un got sencer d'aigua calenta (escalfa-la al microones).

Oli: un raig (més o menys has fer dos cercles a la mescla).

 Sal: Un polsim de sal gruixuda.

Després li fas la forma del pa i li dibuixes tres o quatre ratlles a la part superior.

Per últim el poses en el forn i vas mirant de mica en mica com va. Per saber si està fet o està cru has posar un escuradents, si li surten restes de pa és perquè està cru i l'has de deixar més estona.

                     
                                                                                                                         Duna Morales

                        

2 comentaris: