AUSTRALIA
UBICACIÓ
-El meu destí és a Austràlia, més concretament a Sydney. Sydney està situat per damunt de la capital d’Austràlia (Canberra).
-Aquest país està ubicat a l’hemisferi sud-est, per sobre de Nova Zelanda i per sota d’Indonèsia.
HOTEL + VIATGE
De Barcelona (aeroport El Prat) a l’aeroport de Sydney (Airport of Sydney) hi ha una distància de 17.185 km amb un temps de 1 dia i 13 hores (fent unes 3 escales); i la companyia que agafaré es diu: Companyia British.
A l’hotel que m'allotjaré es diu: Zara Tower (que es troba al centre de Sydney a 15 minuts de l’aeroport, i les 4 nits em costen uns 600€).
GEOGRAFIA
GASTRONOMIA
-Hamburguesa de Emu: L’Emu és un animal semblant a un estruç, de color gris, molt gran, de ales curtes i de coll llarg, on en aquest estat ho acostumen a servit com a hamburguesa.
-Carn a la Barbacoa: Senzillament la Barbacoa a la platja és una acció molt tradicional en aquest país.
-Cangur a la graella: El Cangur a la graella, a la barbacoa o al la planxa és un plat molt conegut a Austràlia, ja que aquest animal és molt típic als boscos oberts d’Austràlia
-Larves Witchetty: Les larves de Witchetty, son unes larves blanques amb un gust similar a una nou (quan estan cuites) que els indígenes australians han consumit durant molt de temps.
-Cherry Ripe Bar: És una barra de xocolata fabricada per l’empresa Cadbury, sent el seu producte més venut de la fabrica. Aquesta “xocolatina” està fabricada per cireres i coco molt poc triturades, coberts de xocolata.
-Anzac Biscuits: Són unes galetes típiques d’allà, produïdes a base de coco, sucre mantega, farina i flocs de civada
-Lamington: El Lamington és un postre molt tradicional a Austràlia, està fet d’un pa de pessic molt esponjós (tallat a quadrats grans) que normalment el cobreixen amb xocolata i coco ratllat.
A més com que aquest postre és tan popular en aquest País que cada 21 de juliol és el dia nacional del Lamington.
-Fairy Bread: Aquest postre és un element molt important a les festes d’aniversari. Aquest dolç consta de un pa de motlle untat amb mantega i per sobre porta virutes.
ELS 4 DIES A AUSTRÀLIA (SYDNEY)
Primer dia: Al dia 1 (després d’arribar a l’aeroport de Sydney a les 9:00), m'instalaré a l’hotel i descansaré uns 30 minuts. A les 9:30h tenia plantejat anar al Museu Nacional Marítim d’Austràlia (una entrada= 20€) que està a uns 10 minuts de l’Hotel.
Acabada la visita, per matar una mica el temps aniré a fer una volta per la ciutat i a mullar-me una mica els peus a alguna platja d’allà. A la 13:00h faré camí fins a Kensington Street Social (Restaurant 1 estrella michelin) a fer un bon àpat.
A continuació caminaré fins al barri The Rock, que segons diuen és un barri antic i molt emblemàtic. I segurament per acabar el dia me n'aniré fins a l’hotel a fer-me un bany a la piscina.
Segon dia: Al dia 2 m’aixecaré bastant tard per agafar forces per l'excursió a les Muntanyes Blaves. A l'excursió segurament estaré quast tot el dia (11:30- 18-30h), ja que és un trajecte per la muntanya bastant llarg.
Encara que tot val la pena perquè durant l’activitat ensenyen moltes coses xules, entre elles: el Echo Point (que et dóna unes vistes precioses de tres formacions rocoses anomenades: Les tres Germanes), també les cascades de Wentworth o la vall de Jamison; i a més pots disfrutar d’algun Koala i algun Cangur...
Tercer dia: Al penúltim dia, tindria planificat anar a una de les platges més famoses de Sydney: Bondi Beach. Allà, agafaré un professor de surf durant unes hores (30€= 2h), i durant tot el matí fins a mig migdia em quedaré a la platja fent una BBQ.
I finalment a la tarda, passejaré per quasi tota la ciutat a comprarme alguna cosa i per les 18:00h em relaxaré al Hyde Park.
Últim dia: Al quart dia, com no, tenia reservada una entrada per anar a l'Òpera De Sydney a veure l'òpera: Le Juive. Quan s’acabi l’obra segurament aniré a dinar a l’hotel, després em deixaré preparades les maletes per més o menys a las 17:00h anar ja a l’aeroport per marxar.
Roger Bargans
Roger Bargans
Es molt interessant lo que has escrit Roger B
ResponElimina