MACARRONS A LA BOLONYESA DE NANDU JUBANY
ELABORACIÓ DE LA RECEPTA
Primer pas:
Amb una ganivet tallem les 2 cebes i les 3 pastanagues a trossets petits; I després, en una olla, sofregim aquests dos aliments durant uns deu minuts.
Segon pas:
Passats els deu minuts, afegim al mateix recipient la fulla de llorer i els dos alls (també tallats a trossos petits), i tornem a esperar deu minuts.
Tercer pas:
Seguidament, a la barreja, hi incorporem els 500 grams de tomàquet triturat, i com sempre, programem 10 minuts més.
Quart pas:
Acabada la desena de minuts, només ens quedaria agregar la ½ copa de vi ranci, el sucre i un rajolí d’aigua per acabar la salsa a la bolonyesa, i ara la deixem coure durant deu minuts.
Cinquè pas:
Mentres s’està acabant de fer la salsa, en una cassola bullim es 400 g de macarrons fins que ens quedin aldentes.
Sisè pas:
A continuació, quan s’hagin acabat de bullir els macarrons, els posem en una safata ben gran i hi barregem la salsa bolonyesa, el formatge, l’ou i per acabar hi posem una mica d’aigua de la cocció dels macarrons.
Setè pas:
Per últim, només queda emplatar-los i degustar-los.
Roger Bargans
Roger Bargans
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada