dilluns, 18 de maig del 2020

CUINA: Macarrons amb bolets

                                                    Ingredients

500 g de macarrons

2 cebes tendres

2 tomàquets

2 alls tendres

400 g de bolets frescos de temporada (o de xampinyos o gírgoles)

200 g de pernil a dauets

50 g de formatge parmesà

Orenga, sal i perbre

Oli d'oliva


                                                         Preparació


1. Feu una incisió en la base dels tomàquets i escaldeu-los en aigua bullent, 30 segons. Perleu-los, retireu-ne les llavors i talleu

2. A foc mitjà, salteu la ceba tallada a làmines, en una paella amb un raig d'oli.

3. Afegiu-hi els alls tendres i els bolets, nets i tallats a trossos, l'orenga i el pernil.

4. Salteu-ho a foc mitjà, fins que els bolets hagin perdut tota l'aigua.

5. Afegiu-hi el tomàquet i continueu sacsejant la paella amb detarminació.

6. Bullui els macarrons en abundant aigua amb sal, uns 10 minuts, coleu-los i passeu-los a la paella.

7. Doneu-hi un parell de voltes, sacsegeu-ho i afegiu-hi el formatge parmesà.
                                                                                                                           
Macarrons amb rovellons | Bon Plat per fer a casa
                                                                                                                   
                                                                                                          Roger Espinasa

2 comentaris:

  1. Ara tinc unes ganes de menjar uns macarrons gratinats amb bolets...

    Irina

    ResponElimina