Ingredients
500 g de macarrons
2 cebes tendres
2 tomàquets
2 alls tendres
400 g de bolets frescos de temporada (o de xampinyos o gírgoles)
200 g de pernil a dauets
50 g de formatge parmesà
Orenga, sal i perbre
Oli d'oliva
Preparació
1. Feu una incisió en la base dels tomàquets i escaldeu-los en aigua bullent, 30 segons. Perleu-los, retireu-ne les llavors i talleu
2. A foc mitjà, salteu la ceba tallada a làmines, en una paella amb un raig d'oli.
3. Afegiu-hi els alls tendres i els bolets, nets i tallats a trossos, l'orenga i el pernil.
4. Salteu-ho a foc mitjà, fins que els bolets hagin perdut tota l'aigua.
5. Afegiu-hi el tomàquet i continueu sacsejant la paella amb detarminació.
6. Bullui els macarrons en abundant aigua amb sal, uns 10 minuts, coleu-los i passeu-los a la paella.
7. Doneu-hi un parell de voltes, sacsegeu-ho i afegiu-hi el formatge parmesà.
Roger Espinasa
Ara tinc unes ganes de menjar uns macarrons gratinats amb bolets...
ResponEliminaIrina
I jo!!
EliminaJudith Belmonte Dueñas