-1 taula de fusta
-1 corró per aplanar
-1 ganivet
-1 cullereta (per la maionesa)
Ingredients:
-4 llesques de pa de motllo o sense crosta
-Salmó fumat
-Enciam
-Tomàquet
-1 ou dur.
Recepta:
1.Agafem la taula de fusta i a sobre posem les 4 llesques fent un quadrat però que es toquin entre elles pels voltants.
Aleshores, amb el corró ho aplanem tot per que es quedi ben enganxat.
2.Agafem la maionesa i li posem per tot.
3.Després agafeu: L'enciam, el tomàquet, el salmó, talleu l'ou i ho poseu tot, les quantitats que vulgueu, (no poseu molta cosa que després no es pot tancar).
4.Ara ho enrotlleu tot, que quedi ben tancat.
5.Ho talleu i si volguéssiu ja ho tindríeu, però una alta opció que a mi m'agrada molt es decorar-ho una mica.
6.Per això necessitarem:
-1 fulleta d'alfàbrega
-Oli d'alfàbrega
-1 pinzell de cuina
-1 plat bonic
Agafem el plat i posem els 2 trossos. Desprès amb pinzell i l'oli d'alfàbrega els pintarem.
7.Menjar-s'ho i disfrutar-ho.
Si no teniu salmó no passa res poeu posar el que volgueu
Aquest es el meu resultat
Roger Coscolín
Qui l'ha feta l'entrada???
ResponEliminaJa ho he areglat
ResponEliminaRoger Coscolín
PER CERT, MOLT BONA PINTA LA RECEPTA
ResponEliminaROGER B