Ingredients
Per 3 o 4 persones
800 g d'entrecot de vedella
40 dl d'oli d'oliva
40 g de mantega
flor de sal
pebre
Per guarnir:
50 g de patates noves
1 cabeça d'alls
farigola
2 dl d'oli d'oliva
100 g de mantega
flor de sal
6 pomes
50 g de sucre
1 culleradeta de sucre morè
1 gotet d'aiguardent de poma
40 dl d'oli d'oliva
40 g de mantega
flor de sal
pebre
Per guarnir:
50 g de patates noves
1 cabeça d'alls
farigola
2 dl d'oli d'oliva
100 g de mantega
flor de sal
6 pomes
50 g de sucre
1 culleradeta de sucre morè
1 gotet d'aiguardent de poma
Preparació
A continuació, poseu oli i mantega en una cassola. Un cop la mantega s'hagi desfet, salpebreu l'entrecot i daureu-lo a la cassola. Per fer les patates, poseu oli i mantega en una paella i salteu les patates tornejades junt amb les dents d'all i una mica de sal. Tot seguit, traieu les pomes del forn i afegiu-hi sucre moré, sucre i aiguardent de poma. Poseu-ho en un pot i tritureu-ho Després, deieu reposar les patates amb el foc apagat i incorporeu-hi farigola. Deixeu-les sobre un paper de cuina absorvent. Mentrestant, poseu la cassola amb l'entrecot 10 minuts al forn a 200 graus perquè l'entrecot s'acabi de rostir. Per fer la salsa, poseu el brou de carn a la cassola on heu cuit l'entrecot i deixeu-lo reduir. Si cal, afegiu-hi una mica de mantega per lligar-ho. I ja per acabar, talleu l'entrecot a rodanxes fines i emplateu-les. Acompanyeu-ho de la compota de poma i una mica de la salsa.
Roger Espinsa
uhmmmm!
ResponEliminaQuina pinta
ResponEliminaGuilklem Otaegui
Fa molt bona pinta
ResponEliminaGeorgina Plana